Daniel Andrei Moldoveanu, consilier de stat la Departamentul Securitatii Nationale si sef al Oficiului de Informatii Integrate (OII) din Comunitatea Nationala de Informatii (CNI), este cunoscut pentru afacerile derulate cu Serviciul de Telecomunicatii Speciale. insa afacerile "speciale" ale lui Moldoveanu sunt atat de complicate incat veniturile din dividende sunt mai mari decat profitul declarat.

Consilierul prezidential Daniel Moldoveanu a reusit, cel putin declarativ, performanta de a incasa in anul 2005 dividende mai mari de cateva ori decat profiturile nete inregistrate de firmele sale. Astfel, conform ultimei declaratii de avere, dividendele incasate au fost de 444.773 lei in conditiile in care, conform datelor inregistrate la Ministerul Finantelor Publice, profiturile nete ale societatilor Total System Communication (TSC) SRL si WGF Distributie SRL, doua dintre firmele sale, au fost de 161.771 lei, respectiv 23.153 lei, adica un total de 180.293,4 lei. intrebat despre aceasta neconcordanta flagranta, Daniel Moldoveanu a afirmat ca datele consemnate in declaratia de avere sunt cele reale, iar pentru a le reverifica si-a consultat contabilul care i le-a transmis, de urgenta, printr-un SMS inregistrat pe telefonul sau mobil.

Conform SMS-ului primit de la contabilul lui Moldoveanu, el ar fi incasat dividende in valoare de 277.253 lei de la societatea TSC si 167.520 lei de la WGF Distributie. Suma concorda intr-adevar cu cea din declaratia de avere, dar nu cu cea oficiala, de la Ministerul Finantelor. Prin urmare, unul dintre documente poate fi incadrat la fals in acte publice.