Limbajul politicienilor se degradeaza, ultimul exemplu fiind cel al ministrului sanatatii, Eugen Nicolaescu care l-a facut nebun pe seful statului

Schimburile de insulte intre politicienii din Alianta D.A. au continuat si in aceasta saptamana. Dupa ce, joi, premierul Tariceanu l-a facut "tampit" pe vicepresedintele PD Cezar Preda, sambata, ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, l-a trimis pe presedintele Traian Basescu la psihiatru.

"Presedintele Traian Basescu minte, face declaratii pe banda rulanta, crezand ca ceea ce viseaza el noaptea se intampla si in realitate, ca si slugile lui, Boc si Stolojan. Ei vor cu orice pret sa darame guvernul. Basescu sufera de mai multe boli care intra in categoria bolilor psihiatrice", a spus ministrul sanatatii, care este insa, de profesie, economist.

Nicolaescu a insistat si asupra faptului ca presedintii PD si PLD, Emil Boc si Theodor Stolojan, sunt niste slugi care nu au curajul sa-i spuna ce se intampla in tara. El a fost probabil enervat de afirmatiile facute de Basescu vineri, dupa consultarile cu partidele parlamentare. "Mor oameni, in conditiile in care interventia sau nevoia de asistenta medicala intr-un stat civilizat nu ar reclama decat mici eforturi pentru ca oamenii sa primeasca tratamentul necesar. Situatia din Sanatate este un element care arata incapacitatea de a gestiona resursele publice in favoarea cetatenilor", a afirmat, vineri, seful statului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.