Ministrul Justitiei s-a deplasat joi cu elicopterul Ministerului de Interne la Suceava, pentru a inaugura o piscina la fosta sa scoala generala. Ora de zbor costa 1.400 de euro, iar ministrul a stat in aer cinci ore.

Ministrul Tudor Chiuariu a decolat joi dimineata din Bucuresti, cu un elicopter al Ministerului de Interne, pentru a participa, la Suceava, la inaugurarea bazinului de inot al Scolii Generale nr. 3, unde ministrul Justitiei a facut gimnaziul. Inaugurarea trebuia sa aiba loc cu trei saptamini mai devreme, dar a fost decalata pentru a putea participa la ea si Tudor Chiuariu.

Conform programului de zbor, Chiuariu a decolat din Capitala la ora 10.00 si a aterizat pe Aeroportul din Suceava in jurul orei 13.00. Chiuariu a venit la inaugurare in jurul orei 14.25, fiind insotit de primarul orasului Suceava, liberalul Ion Lungu, si de prefectul judetului, Orest Onofrei, fost liberal si el. Venera Rusu, directoarea scolii, ne-a confirmat ca scopul vizitei lui Tudor Chiuariu il constituie inaugurarea bazinului de inot al scolii, care a fost refacut din temelii, si dorinta actualului ministru de a revedea scoala generala unde a facut gimnaziul. "Inaugurarea a decurs foarte bine. Ne-am atins obiectivul. Am redeschis bazinul intr-o prezenta foarte selecta", ne-a declarat directoarea scolii.

Conform unui protocol incheiat intre Unitatea Speciala de Aviatie (USA) a Ministerului de Interne si celelalte ministere, orice ministru poate solicita un elicopter pentru a se deplasa de urgenta in tara sau in strainatate. "Unitatea noastra executa misiuni de zbor pentru demnitari. Cheltuielile pentru astfel de misiuni sint incluse intr-un plan anual, unde figureaza un numar total de ore de zbor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.