Presedintele Colegiului Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, Claudiu Secasiu, a declarat, ca nu va mai candida pentru un nou mandat la sefia CNSAS.
"Mie mi s-a terminat mandatul si nu mai candidez pentru un altul", a afirmat Claudiu Secasiu. El a precizat ca nu mai candideaza pentru un nou mandat si nu se va razgandi in aceasta privinta. Din lipsa de cvorum insa, membrii Colegiului, intruniti astazi in sedinta, nu au putut alege un nou presedinte, iar Claudiu Secasiu a declarat ca nu mai vrea un nou mandat in fruntea Colegiului. Pana cand nu se va alege un nou presedinte, Secasiu ramane la conducerea Colegiului CNSAS. Pentru postul de presedinte si-au mai anuntat candidaturile doi dintre membrii Colegiului. Este vorba despre Laurentiu Tanase si Ladislau Csendes. Potrivit unui obicei intern, CNSAS isi alege un nou presedinte o data la sase luni.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.