Fostul ministru al Economiei, conservatorul Codrut Seres, s-a prezentat, vineri dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiat in calitate de martor in dosarul privind complexul Turceni.
Potrivit unor surse judiciare, Codrus Seres a fost audiat aproximativ o ora de procurorii anticoruptie, iar in acest dosar se efectueaza acte premergatoare. Codrut Seres a dat o declaratie in legatura cu plangerea depusa, in 27 noiembrie 2006, impotriva deputatului PD Ioan Oltean, pe care l-a acuzat de faptul ca ar fi incercat sa faca trafic de influenta in favoarea unei firme pentru ca aceasta sa cumpere electricitate ieftina de la centralele de stat. Intr-un interviu aparut in presa centrala, Seres a afirmat ca Oltean i-a cerut, in repetate randuri, sa �ajute� firma respectiva. Fostul ministru al economiei a afirmat, atunci, ca Ioan Oltean ar fi insistat pe langa el ca ministru, pentru ca societatea respectiva sa achizitioneze energie electrica la pret mic de la Complexul Turceni.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.