Radu Toma va reprezenta Partidul Romania Mare in Consiliul de Administratie al postului public de televiziune.
Istoricul Radu Toma il va inlocui pe George Pruteanu in functia de membru in CA al televiziunii nationale, ca urmare a respingerii raportului de activitate al SRTv si, in consecinta, a dizolvarii Consiliului de catre Parlament. In ciuda faptului ca partidele pot numi reprezentanti fosti membri titulari in CA demis, PRM a ales sa-l schimbe pe Pruteanu, pe motiv ca acesta nu a ajutat partidul, iar liderul PRM nu a mai aparut la TVR de doi ani, au declarat pentru Mediafax surse din conducerea partidului. Corneliu Vadim Tudor sustine insa ca nu are ce sa-i reproseze colegului sau de partid decit faptul ca predatul la mai multe facultati ii ocupa mult timp. Functia de supleant in vechiul CA, detinuta de senatorul Dan Claudiu Tanasescu, va fi preluata de fiul acestuia, Ciprian Tanasescu, actionar la postul de televiziune Cosmos TV.

Din viitorul Consiliu vor mai face parte Sorin Burtea si Marian Voicu, realizatori tv la canalul public, ambii reprezentind angajatii TVR. Ei sint supliniti de realizatorul Mihai Radulescu si de directorul de imagine Radu Toader. Intre 2005 si 2007, Sorin Burtea a mai fost membru titular in CA, iar in prezent este producatorul si prezentatorul emisiunii "Interes general" de la TVR 1.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.