Raportul de activitate pe 2006 al TVR a primit vot negativ in Parlament si drept consecinta CA a fost demis.
226 de voturi pentru si 14 abtineri (parlamentarii PLD), acesta a fost rezultatul scrutinului pentru documentul comisiilor de cultura prin care se cerea respingerea Raportului de activitate al TVR. Drept consecinta, Consiliul de Administratie al TVR este considerat ca fiind demis. Presedintele de sedinta, deputatul PSD Valer Dorneanu, a anuntat un termen de o saptamina pentru liderii partidelor parlamentare pentru a desemna, conform algoritmului, reprezentanti in viitorul CA al TVR.

Pina la alegerea noului CA, termenul-limita fiind 2 iunie a.c. interimatul ar urma sa fie asigurat de Tudor Giurgiu. Ieri, parlamentarii nu aveau nici o informatie privind intentiile lui Giurgiu (se stie, el a demisionat anterior), dar s-a afirmat ca, potrivit Codului muncii, este obligat sa gestioneze actele TVR. Daca in 2 iunie nu se va vota noul CA al TVR, atunci Parlamentul va desemna un director interimar.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.