Consortiul european Retrack analizeaza posibilitatea infiintarii unui coridor feroviar care sa lege portul Constanta de Rotterdam, asigurandu-se transportul marfurilor intre Europa de Vest si Europa de Est, potrivit unui comunicat remis de Administratia Porturilor Maritime Constanta.
Reprezentantii consortiului vor prezenta proiectul de constructie a coridorului, urmand sa analizeze impreuna cu operatorii feroviari evolutia dezvoltarii serviciilor europene de transport pe cale ferata catre si din Romania, precum si sprijinul pe care il poate acorda Portul Constanta proiectului Retrack.

"Consortiul face studii privind dezvoltarea si implementarea unui proiect pentru realizarea unui coridor feroviar de la Rotterdam la Constanta si in zona Marii Negre, pana in Turcia si Ucraina. Proiectul are un potential urias, creand un coridor pentru transportul marfurilor intre Europa de Vest si Europa de Est.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.