Ministerul de Externe va avea mai putini directori. Cioroianu va infiinta insa o directie pentru organizarea summitului NATO din 2008.
Ministrul de Externe, Adrian Cioroianu, a anuntat vineri ca va restructura ministerul pe care il conduce saptamina viitoare, pentru a eficientiza activitatea acestuia. Ministrul va reduce numarul de directii din minister, deoarece "erau foarte numeroase si uneori atributiile lor se cam incalecau", conform declaratiei facute vineri de Cioroianu.

Restructurarea nu este facuta pentru eliminarea unor persoane din sistem, a mai tinut sa sublinieze ministrul, care se va intilni marti cu cei din subordinea sa, de la nivelul de director in sus, pentru a gasi solutia optima de reorganizare. Modelul adoptat va fi unul european, cu mai putine directii, dar numarul secretarilor de stat va ramine acelasi.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.