Traficul rutier din Bucuresti va fi afectat astazi, intre orele 10.00 si 15.00, din cauza mitingului taximetristilor, politistii recomandand soferilor sa evite zonele de desfasurare a protestului, pentru evitarea blocajelor de circulatie.
Manifestantii se vor aduna, intre orele 10.00 si 12.00 pe platoul din fata Salii Polivalente dupa care vor marsalui pe traseul: Sala Polivalenta-Bd. Tineretului-Bd. Dimitrie Cantemir-Piata Unirii-Bd. I. C. Bratianu-Bd. N. Balcescu-Bd. Magheru-Piata Romana-Bd. Lascar Catargiu-Piata Victoriei-Bd. Aviatorilor-Piata Charles de Gaulle-Bd. Aviatorilor, iar in dreptul intrarii in Parcul Herastrau (restaurantul Pescarus) acestia urmeaza sa inceteze protestul. Taximetristii bucuresteni au anuntat ca ies in strada cu peste 3000 de masini, nemultumiti de noua lege referitoare la transportul public local, care nu a fost discutata cu reprezentantii lor, conditiile in care pot sa functioneze fiind mai restrictive.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.