Presedintele suspendat Traian Basescu, desi a fost surprins de atitudinea fostului presedinte Ion Iliescu fata de el, a gasit o explicatie pentru aceasta.
'Nu ma asteptam de la un fost presedinte al Romaniei sa aiba aceasta atitudine fata de un presedinte in functie al Romaniei. Ion Iliescu are alta impresie. Impresia dansului - pentru ca se prefigureaza acuzatii de genocid pentru revolutie, pentru ca cei mai multi morti au fost dupa ce dansul a preluat puterea - este ca eu am cerut parchetelor sa faca acest dosar, sa-l duca la capat. Niciodata nu m-am implicat in a cere parchetelor, fa dosarul lui Iliescu, fa dosarul Patriciu', a declarat Traian Basescu, luni seara, la emisiunea 'Nasul' de la B1Tv.

Presedintele suspendat a spus ca Ion Iliescu este unul dintre 'creierele pucistilor', fiind de parere ca fostul sef de stat este 'un voluntarist; este tot timpul in revolutie sau un profitor de revolutie'.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.