La emisiunea de luni seara "Tu decizi" de la Realitatea TV, Dan Voiculescu a inceput discutia punandu-i la punct pe Robert Turcescu, Andrei Gheorghe si Corina Dragotescu explicandu-le ca ei isi castiga salariul de la asa zisii moguli.

Lui Andrei Gheorghe Voiculescu i-a spus ca l-a dat afara de la Antena 1 pentru ca nu si-a facut treaba, iar Corinei Dragotescu i-a spus, in pauza publicitara, sa nu-si mai bage nasul…

in rest, liderul PC si-a indreptat tirul catre Traian Basescu. "Vocea poporului nu poate fi ignorata. Daca oamenii il vor pe Traian Basescu, inseamna ca il merita pe Traian Basescu.", a spus Dan Voiculescu, la inceputul discutiei.
"La toate mitingurile, Traian Basescu are un dialog cu masele prin care incita la violenta. Romania pierde enorm, pentru ca politicienii nu se preocupa de problemele oamenilor", a mai spus presedintele Partidului Conservator.

Acuzat ca a intervenit la propriul post, intr-o emisiune, Voiculescu a ajuns la concluzia ca "Incidentul prin care am intervenit in emisiunea Gabrielei Firea a fost ok".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.