Gabriel Liiceanu si alte personalitati din cultura, media si publicitate au fost invitate la un weekend in Insulele Canare de catre „Adevarul Holding”, trustul de presa al lui Dinu Patriciu. Conditia: sa vina cu costum de baie

Plecarea in calatorie a avut loc joi dimineata, cu o cursa charter. Evenimentul face parte dintr-o serie de evenimente ocazionate de lansarea "Adevarul Holding" in aceasta saptamina, sustine conducerea.

"Timp de sase luni am pus bazele si am reglat mecanismele de functionare a holdingului. Saptamina aceasta l-am lansat si am organizat mai multe evenimente", spune Razvan Corneteanu, director general al trustului. Intre evenimente s-a mai numarat o mega-petrecere, cu 1000 de invitati, desfasurata miercuri seara la show-room-ul BMW din Baneasa.

Cireasa de pe tortul lansarii o constituie insa excursia in Insula Lanzarote din Canare, "una dintre superbele insule ale Oceanului Atlantic, situata in apropierea coastei de vest a Africii", dupa cum le-a fost prezentata locatia invitatilor.

Invitatii trustului sunt cazati la hotelul de cinci stele Dream Gran Castillo. "Adevarul Holding" a insistat, in textul invitatiei, ca aceia care vor merge in calatorie sa nu uite "costumul de baie, filtrul de protectie solara, palaria si ochelarii de soare si incaltamintea comoda".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.