Ca sa-si puna omul din PNL la autoritatea de control, ministrul liberal al Transporturilor, Ludovic Orban, vrea sa fenteze legea functionarilor publici.

Ministrul Transportuilor, Ludovic Orban, l-a numit in urma cu doua zile pe Demirel Spiridon, vicepresedinte al PNL Sector 6, in functia de director general al Directiei de Monitorizare si Control a Ministerului Transporturilor. Directia a aparut in urma reorganizarii fostului Minister al Transporturilor, Constructiilor si Turismului, in urma carei a fost elaborata si o noua organigrama. Ca urmare vechiul Corp de Control de la Transporturi a fost desfiintat si inlocuit cu Directia mentionata.

"Daca seful vostru (n.red. - Ion Mita) nu a vrut sa-si dea demisia, v-am desfiintat", explica un fost angajat al Corpului modul in care Ludovic Orban si-a justificat masura.

La ora actuala, in Ministerul Transporturilor nu mai exista personal agajat care sa aiba atributii de control, cu exceptia sefului Directiei Monitorizare si Control, Demirel Spiridon. Toti cei 15 fosti angajati ai Corpului de Control au fost preluati de alte directii din Ministerul Transporturilor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.