Primarul Adriean Videanu a calificat drept "tentativa de abuz" afirmatia primarului Marian Vanghelie. Cel din urma declara ca va demola constructiile provizorii amenajate pentru desfasurarea raliului din jurul Palatului Parlamentului.
Videanu a prezentat ieri toate avizele si aprobarile necesare desfasurarii in legalitate a "Bucharest Challenge 2007". in pofida declaratiilor lui Vanghelie, conform Legii nr.50/1991, nu se emit autorizatii provizorii pentru tipul de constructii folosite in amenajarea spatiilor dedicate evenimentului dar s-a emis avizul de amplasare temporara de catre Directia de Urbanism a Primariei Capitalei.

Toate tribunele amplasate in pregatirea acestui eveniment nu au fundatie, nu au lucrari de constructie care sa necesite autorizatii de constructie. in acest context, tribunele beneficiaza de un aviz de amplasare temporara pe domeniul public pe care municipalitatea il gestioneaza, in conformitate cu prevederile legale.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.