Vicepresedintele PIN, deputatul Lavinia sandru, lanseaza o noua provocare in scandalul "Bechtel". intr-o conferinta de presa tinuta ieri, deputatul PIN a aratat ca va sesiza Corpul de Control al primului-ministru, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Transporturilor si Parlamentul European, in legatura cu firmele de consultanta angajate sa controleze cheltuielile facute de firma Bechtel.
"Stimate domnule ministru, firmei Bechtel i s-a incredintat contractul de infrastructura privind construirea autostrazii Brasov - Bors. Totodata, exista informatia ca societatile Scetaroute si Bceom au incheiat parteneriatele cu Bechtel, prin intermediul firmei de consultanta Credinvest International Malta, reprezentata de omul de afaceri Alain Mangion, care in prezent este ambasadorul Republicii Malta in Romania. Va rugam sa ne comunicati daca au fost verificate toate implicatiile de ordin patrimonial si interesele ambasadorului maltez in Romania", se arata in scrisoarea transmisa de Lavinia sandru, ministrului de externe, Adrian Cioroianu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.