Comisarul european pentru piata interna si servicii, Charlie McCreevy, a confundat Bucurestiul cu Sofia, declarind ca s-a intilnit cu ministrul Economiei, Varujan Vosganian, pentru a discuta probleme legate de economia din Bulgaria.
Charlie McCreevy a declarat, intr-o conferinta de presa, la finalul vizitei sale de doua zile in Romania, ca s-a intilnit cu ministrul Varujan Vosganian, iar discutiile au vizat problemele ce intra sub incidenta Ministerului Economiei si Finantelor. "Am discutat despre economia Bulgariei si despre progresele care s-au realizat. Sper ca discutia a fost fructuoasa atit pentru ministrul Economiei, cit si pentru noi", a spus el, raspunzind unei intrebari adresate de jurnalisti, fara sa sesizeze confuzia.

Intrebat daca CE a primit varianta modificata de MEF privind taxa auto de inmatriculare si daca si-a exprimat pozitia fata de aceasta, McCreevy a raspuns ca din cite stie el nu exista nici o plingere pe aceasta tema si ca exista astfel de taxe de prima inmatriculare si in alte tari europene.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.