Surse din SPP sustin ca fostul premier Adrian Nastase s-ar fi plimbat cu autoturismul burdusit cu droguri.

Politistii de la Crima Organizata au descoperit, luna trecuta, intr-o masina care apartinea Guvernului si care a stat patru ani in garajul RA-APPS, 60 de kilograme de heroina. Drogurile, depozitate in 120 de pachete marcate cu cite un leu desenat, valoreaza noua milioane de euro si au fost gasite in timp ce masina, un Porsche 911 Turbo Coupe, de culoare argintie, era pregatita pentru actiuni de filaj pentru politie.

Autoturismul a fost repartizat luna trecuta de catre Secretariatul General al Guvernului (SGG) Ministerului Internelor, mai exact politistilor de la Crima Organizata, care urmau sa il utilizeze in misiuni de urmarire. Masina fusese confiscata de la doi traficanti de droguri turci. Potrivit procedurilor citate de Ministerul Internelor si Reformei Administrative (MIRA), masina a fost trimisa la un service autorizat al firmei Porsche, pentru a fi utilata cu tehnica de ascultat.

De altfel, oficialii Porsche Romania au declarat ieri ca "masina a intrat in atelierele noastre pentru operatii de service. In timpul fluxului de reparatii s-a prezentat la service o echipa a politiei care a cerut in mod oficial sa punem masina la dispozitie pentru cercetari. Din acel moment, autoturismul a intrat in grija organelor competente". Surse din cadrul MIRA spun ca in acel moment au fost descoperite, in tapiseria masinii si intr-un loc dintre motor si bancheta din spate, 60 de kilograme de heroina.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.