Desi MApN sustine ca localul este destinat in exclusivitate personalului sau militar si civil, ca sa aranjezi o nunta la Complexul Haiducul, trebuie sa iti faci programare cu mai bine de un an inainte si sa ai o pila la seful de complex. Utila este insa si o recomandare de la unul dintre greii ministerului. Cazarea se face tot preferential. Aici nu locuiesc doar cadrele, ci oricine este in gratiile celor de la minister. La conditii de 3 stele se platesc sume intre 10 si 20 de RON pe noapte

Toate cheltuielile pentru Complex se fac din bani publici. Ziarul "Gardianul" a incercat sa afle care sunt acestea, numai ca toate informatiile legate de Complexul Haiducul sunt "secret de serviciu". In aceasta categorie intra preturile practicate la restaurant, costurile unei nopti de cazare, cheltuielile Armatei cu intretinerea complexului si cu personalul etc. In acelasi fel sunt clasificate si informatiile legate de numarul de camere ale complexului sau numarul de angajati

Armata Romana tine la secret informatiile despre localurile de protocol si parangheliile care se fac in ograda proprie. Un caz concret este cel al Complexului Haiducul, acolo unde apropiatii generalilor cu multe stele din MApN organizeaza saptamana de saptamana nunti, botezuri si alte cumetrii. Evident, toate aceste petreceri se fac la preturi ridicole, mult mai mici decat cele practicate de toate restaurantele Capitalei. De acelasi regim preferential se bucura si cei care se cazeaza in hotelul cu circuit inchis din acelasi complex. Desi biroul de presa al Armatei ne-a trimis un raspuns in care se spune ca tarifele de la Complexul Haiducul sunt "informatii clasificate ca secret de serviciu", reporterii de la «Gardianul» au aflat ca o noapte in hogeacul MApN-ului se taxeaza cu doar 10 RON.

La fiecare sfarsit de saptamana, in apropierea strazii Sibiu din cartierul bucurestean Drumul Taberei, muzica rasuna de cu seara pana la ziua. In fata restaurantului, atat parcarile, cat si trotuarele se umplu cu masinile celor veniti la petrecere. Cei care au "norocul" sa locuiasca in apropierea Complexului Haiducul se plang de zgomotul pe care sunt obligati sa-l suporte de fiecare data cand are loc o nunta sau un botez. Acest lucru i-a lasat insa reci pana acum pe oficialii de la MApN, care spun ca nu pot schimba ceva, atat timp cat nimeni nu reclama la politie.

Comandamentul Logistic al MApN ne-a comunicat ca "nu s-a inregistrat nicio sesizare privind zgomotul din timpul activitatilor dedicate aniversarii unor evenimente, iar din verificarile efectuate consideram ca acestea sunt nefondate, deoarece cladirea este izolata fonic - izolare pereti si tamplarie cu geamuri termopan. Personalul militar si civil cazat in complex, care poseda autovehicule proprietate personala, beneficiaza de locuri de parcare in incinta complexului". Iarna, o mai fi cum o fi, dar vara se petrece cu geamurile deschise, asa ca izolarea nu mai face doi bani.