Premierul Tariceanu a coborit din elicopter in mijlocul Baraganului, ca sa inaugureze inca o data un tronson din mult prea lunga autostrada Bucuresti-Constanta.

Insotit de ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, premierul Tariceanu a aterizat ieri cu elicopterul pe autostrada Drajna-Fetesti, ca sa ii taie panglica. Intr-o ie semitransparenta care distorsiona cu lenjeria neagra, in fusta mini si pantofi cu toc, o tinara purtatoare a traditionalei tavite cu piine si sare facea eforturi sustinute pentru a rezista temperaturii reduse de afara.

Autostrada de doi ani, dar pare de o suta

Tariceanu a spus ca ii va solicita ministrului Transporturilor sa selectioneze cistigatorii licitatiilor dintre cei care fac lucrari de buna calitate, nu muncesc patru zile pe saptamina si nu intirzie lucrarile din vina lor.

Primul-ministru l-a admonestat pe noul sef al companiei de autostrazi, Mihai Grecu, fostul sau consilier: "Mihai, este in responsabilitatea voastra intretinerea gardului. Localnicii au o mare bucurie sa-l rupa ca sa treaca cu carute, cu ciini, cu biciclete si cu camioane (n. red. - kilometri intregi, atit din gardul ce delimiteaza autostrada, cit si din panourile antiorbire de pe mijloc, lipsesc in urma furturilor). Fie e autostrada si trebuie asigurat traficul, fie ii spunem drum national.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.