Ieri, in cotidianul Romania Libera, senatorul Ioan Talpes, presedinte al Uniunii Populare Social Crestine dezvaluia, acum, dupa 17 ani, legatura intre Dinu Patriciu si primul director al SIE, din perioada 1990-1991, Mihai Caraman.
"Pana acum era periculos pentru tara sa mentionez relatia aceasta, acum este tragica omiterea ei", afirma Talpes, amintind despre jocurile de culise care au dus, in final, la suspendarea de saptamana trecuta a presedintelui Traian Basescu. In replica, omul de afaceri Dinu Patriciu ii reproseaza lui Talpes ca este adeptul teoriei conspiratiei si ca, e mai bine sa fii oligarh, decat oligofren. Patriciu a adaugat ca nici nu il cunoaste pe Caraman, nu a colaborat si nici nu a fost recrutat de acesta.

La afirmatia ca este mai reconfortant sa fii oligarh decat oligofren, Ioan Talpes spune ca este de acord cu Patriciu, dar ca " pentru a ajunge un oligarh de masura sa, domnul Patriciu a avut sprijinul unei pleiade de oligofreni, a tuturor de dupa 1990, indiferent de culoarea lor politica".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.