Social democratii nu exclud repetarea procedurii de suspendare din functie a lui Traian Basescu.

Mircea Geoana a spus-o transant: daca Basescu va reveni in fruntea statului si nu se va achita de obligatiile sale, va mai fi suspendat o data.

Afirmatia a fost facuta simbata, in contextul in care PSD si-a declarat nemultumirea fata de mitingurile de sprijin pentru Basescu. "Tin sa fac un comentariu privind maniera inacceptabila si ilegala in care PD organizeaza mitinguri, asa-zis spontane, de sprijin pentru Traian Basescu in toata tara. Stimati colegi de la PD, nu sintem inca in campanie electorala. Stimate domnule presedinte suspendat Traian Basescu, nu sintem inca in campanie. Aveti rabdare doua-trei zile, intram in campanie cu totii si vom spune si noi tot adevarul despre regimul Basescu", a afirmat Geoana, citat de MEDIAFAX.

Liderul PSD a facut un apel la structurile statului si la cei care sint chemati sa respecte legea, respectiv prefectii, pentru a veghea ca in aceasta perioada sa nu existe mitinguri de tip electoral. O pozitie similara a exprimat-o ieri si liberalul Puiu Hasotti, care si-a aratat temerea ca presedintele va incalca in continuare Constitutia.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.