Presedintele Basescu a luat-o si el pe urma lui Gigi Becali, cel putin in materie de religie. Nu mai putin de 10.000 de oameni i-au asigurat acestuia baia de multime, simbata, la slujba de canonizare a Sfintului Pahomie.
Traian Basescu, ieri, in ograda socrilor

Seful statului a participat simbata la slujba de canonizare a Sfintului Pahomie de la Gledin, un sat bistritean ce tine de comuna Monor, situata la granita cu judetul Mures. Iar ieri, duminica, Traian Basescu si-a dedicat ziua celor sfinte, vizitind unele dintre celebrele manastiri din Bucovina: Voronet, Sucevita si Moldovita. A avut-o alaturi pe sotia sa, Maria. Peste tot insa presedintele a fost bine primit de localnici, care i-au spus cuvinte numai de bine, nici macar un singur repros nefiind auzit. Desi era un nou prilej pentru o baie de multime, Basescu nu s-a mai dus la meciul Gloria Bistrita - Steaua Bucuresti, preferind "judetul soacrei". Pe socrii i-a vizitat, ieri, la casa lor din cartierul sucevean Burdujeni. Acolo el s-a suparat ca nu a avut unde sa-si parcheze masina.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.