Presedintele director-general al SRTv, Tudor Giurgiu, a declarat ieri ca nu va demisiona, desi, in ultimele luni, s-a gindit la o eventuala demisie, infirmind astfel informatiile care circulau in presa despre intentiile sale de a renunta la conducerea televiziunii publice.
"Nu neg ca nu m-a batut gindul asta in ultimele luni, dar nu cred ca trebuie sa dau satisfactie celor care isi doresc ca TVR sa se reintoarca sub o evidenta aservire politica", a tinut sa precizeze Tudor Giurgiu. Presedintele Televiziunii Romane a mai spus ca daca s-a gindit la demisie, nu a facut-o din cauza raportului de activitate al SRTv. Potrivit unui comunicat al SRTv, care prezinta datele raportului de activitate al SRTv pe 2006, anul trecut cheltuielile TVR au depasit incasarile din exploatare cu 17,1 milioane de lei (peste 5,1 milioane de euro).


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.