De cteva luni incoace, relatia dintre Tudor Giurgiu si membrii Consiliului de Administratie al TVR atrna de un fir de ata.

Majoritatea celor din CA vor ca presedintele-director general sa demisioneze, iar o parte chiar il considera unicul vinovat pentru dezastrul din televiziunea publica. Butoiul de pulbere a explodat, miercuri seara, dupa o sedinta furtunoasa a CA, in care 6 dintre cei 11 membri ai Consiliului de Administratie i-au cerut pe fata demisia. Surse din televiziune ne-au informat ca replica lui Giurgiu a fost: "Nu voi m-ati pus aici, asa ca n-o sa ma dati voi jos!".

Razboiul dintre Tudor Giurgiu, poreclit in televiziune "Harry Potter" si membrii Consiliului de Administratie a izbucnit in momentul in care acestia din urma au inteles ca e posibil sa fie luati drept complici la jaful din TVR. Probabil speriati de aceasta perspectiva, acestia au inceput sa ceara socoteala presedintelui-director general.
Emisiunea

Andreei Marin a pus paie pe foc

La o sedinta mai veche a Consiliului de Administratie, lui Tudor Giurgiu i s-a cerut in mod expres contractul pentru emisiunea "Surprize, surprize".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.