Catalin Iordan, agresorul cameramanului, a fost retinut 24 de ore pentru ultraj si distrugere

Suporterul cautat pentru ca a lovit cu lantul un cameraman de la echipa de stiri a TVR s-a prezentat, ieri, la Sectia 22 Politie, impreuna cu avocatul Radu Enache, nimeni altul decat consilierul juridic al FC Steaua.

Catalin Iordan, zis si Tweety, in varsta de 23 de ani, a fost audiat timp de mai multe ore fiind cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri, lovire si alte violente. El a fost retinut pentru 24 de ore si urma sa fie prezentat in fata judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva.

Avocatul Radu Enache a declarat ca cel pe care il reprezinta nu este retinut, ci doar acuzat. Mai mult, Catalin Iordan nu se considera vinovat pentru ca in imaginile filmate nu se vede ca l-ar fi agresat pe cameraman. "El nu avea un lant, ci lesa cainelui surorii lui. Avea lesa in mana pentru ca tocmai dusese acasa cainele dupa ce l-a scos la plimbare", sustine avocatul Radu Enache. El a mai spus despre presupusul agresor ca e un baiat cuminte, este angajat si urmeaza cursurile unei facultati. "Catalin a fost plecat din Bucuresti, dar cand a vazut ce tapaj mediatic se face s-a prezentat imediat la Politie", a adaugat Radu Enache.

Cameramanul TVR: "L-am identificat. El este autorul"

Tot ieri, Robert Cristea, cameramanul agresat inaintea derby-ului Steaua-Dinamo, a fost audiat de politistii Sectiei 22. "L-am identificat, el este autorul. Nu il cunosc, dar el spune ca ma stie, dar nu m-a lovit", a declarat Robert Cristea, referindu-se la Catalin Iordan. El a mai spus ca a depus plangere impotriva celui care l-a lovit cu lantul, dar si impotriva celui care i-a spart camera. "Vreau ca ei sa plateasca, iar cel care mi-a spart camera sa suporte consecintele", a adaugat cameramanul.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.