Angajatii postului muzical Atomic au fost evacuati ieri din sediul televiziunii, iar incaperile cladirii au fost sigilate de politisti si de trupele speciale SPIR.

Fortele de ordine au patruns miercuri dimineata in vila din Str. Emil Zola nr. 2, in baza unui ordin semnat de procurorul Mihai Betelie, de la Parchetul de pe linga Judecatoria Sectorului 1. Afirmatiile ii apartin lui Nicolae Serbu, care se declara proprietarul cladirii si patronul OK Media Mixt, firma care administreaza Atomic TV. Interventia de ieri este a doua in decurs de un an, prima fiind o perchezitie motivata de faptul ca la aceeasi adresa ar figura alte cinci firme, aflate in ilegalitate.

Serbu arata spre PNL

Serbu banuieste ca ambele interventii sint o incercare de intimidare la adresa lui, puse la cale de membri ai PNL, in speta de Radu Stroe, fostul secretar general al Guvernului, si de premierul Calin Popescu Tariceanu. "PNL vrea sa mute sediul din Aviatorilor in aceasta cladire, pentru ca ala este revendicat si mi-au propus acum citeva luni ca-mi dau la schimb niste birouri pe la Casa Presei si pe Str. Italiana, dar am refuzat si acum vor sa-mi arate ce putere au ei", afirma Serbu, care sustine ca are toate actele care-l atesta ca proprietar si ca Atomic TV functioneaza in vila in perfecta legalitate.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.