Fostul lider al minerilor, Miron Cozma, a renuntat ieri la actiunea intentata Administratiei Nationale a Penitenciarelor, prin care cerea sa-si execute restul pedepsei intr-un regim semideschis.
Miron Cozma a fost reprezentat ieri la Judecatoria Sectorului 5 de un avocat din oficiu si a declarat ca isi retrage cererea fara sa dea o alta explicatie. El executa in acest moment o pedeapsa cu inchisoare in regim inchis, iar incarcerarea expira la 2 decembrie 2007, cand va ispasi integral condamnarea de zece ani de inchisoare, pentru mineriadele de la Costesti si Stoenesti.

Motivele invocate initial de Cozma, pentru trecerea la un regim semideschis erau: "Am executat noua ani de detentie din cei zece pe care trebuie sa-i execut, in toata aceasta perioada nu am avut rapoarte de pedepsire, am fost evidentiat pentru activitati socio-educative desfasurate in toata aceasta perioada".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.