Bite, lanturi, gaze lacrimogene si 40 de arestati dupa un scandal intre factiuni din galeriile echipelor Steaua si Rapid, care a dus la inchiderea Plaza Romania.
Galeriile cluburilor Rapid si Steaua, se pare, au devenit mai cosmopolite dupa meciurile disputate in cupele europene, bataile dintre ultrasi dindu-se acum la mall, si nu pe strazile intunecate din jurul stadioanelor. Asa s-a intimplat ieri, in prefata derby-ului dintre formatiile din Giulesti si Ghencea, cind o altercatie intre aproape 200 de fani ai celor doua echipe a provocat un scandal de proportii care a dus la inchiderea mall-ului Plaza Romania. Conform unui ultras rapidist, care a scapat de arest si de razbunarea stelistilor fugind intr-un taxi, visiniii au aflat ca un grup de stelisti se afla la mall pentru a decide cum vor protesta in legatura cu atitudinea lui Gigi Becali fata de suporteri, in afara grevei de la derby-ul de ieri-seara.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.