Sambata, incepand cu ora 16.00, N24 va transmite o editie speciala a emisiunii Talk-soc realizata de jurnalistul Doru Braia, care il va aduce in fata telespectatorilor, pe fostul bancher Sever Muresan. Direct din arestul Directiei Generale Cercetari Penale din cadrul IGP, controversatul om de afaceri face declaratii si dezvaluiri incendiare despre falimentul bancii Dacia Felix si despre implicarea sa in tentativa de asasinat asupra elvetianului Rolf Gherig.

N24, singura televiziune care a reusit sa intre in "celula" lui Sever Muresan

In exclusivitate, in dialogul cu jurnalistul N24 Doru Braia, controversatul om de afaceri, relateaza adevaratele cauze ale falimentului bancii Dacia Felix. Sever Muresan sustine ca el insusi are de recuperat de la fosta banca Dacia Felix, nici mai mult nici mai putin de 40 de milioane de $, dar totodata crede ca nu va intra vreodata in posesia acestei sume.

Sever Muresan face si un "inventar" al averii sale sau a ceea ce a mai ramas din aceasta. In premiera la N24, fostul om de afaceri vorbeste despre cat a costat vizita fostului presedinte american George Bush la Bucuresti si despre "sponsorizarile" pe care le-a facut unor partide, in campania electorala din 1996.

Candva Consul Onorific al Romaniei la Dijon, Sever Muresan spune ca "s-a dorit sa fie transformat intr-un inamic public sau intr-un infractor european". Astfel, in exclusivitate, la Talk-soc telespectatorii vor afla in ce masura a fost acesta implicat in tentativa de asasinat a lui Rolf Gehrig.

Sambata, la N24, Sever Muresan va povesti cum a facut primii bani in Romania, cu ce afaceri se ocupa in tara noastra, dar si in Franta, si ce s-a intimplat, in urma arestarii sale, cu familia sa si proprietatile pe care le detinea. Acestea si alte dezvaluiri in premiera vor putea fi urmarite la N24, in editia speciala a emisiunii "Talk-Soc", transmisa sambata, de la ora 16.00.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.