Situatia din televiziunea publica este in continuare tensionata si dificila, nicidecum „normala si stabila“, cum ii place presedintelui director-general al TVR, Tudor Giurgiu, sa sustina ori de cte ori are ocazia.

Surse din interior ne-au dezvaluit ca nu este nici un vant de schimbare, in continuare bugetul pentru toata compania fiind foarte jos, angajatii neavand nici macar hartie pentru imprimanta sau consumabile. Multe sunt lucrurile care nu merg in TVR, dar Tudor Giurgiu iese mereu curat din toata afacerea.

Binecunoscutul caz al Rodicai Culcer, directoarea departamentului de stiri al SRTv, treneaza, deoarece aceasta este in continuare in concediu medical. "Imi recuperez progresiv piciorul. In tot acest timp, nu am avut nici un contact cu domnul Giurgiu, nu m-a sunat, nu mi-a scris, nimic. Saptamana viitoare sunt programata la un nou control medical si voi vedea atunci daca sunt apta sa ma intorc la munca sau nu.

Dupa ce ma recuperez integral si ma intorc, Giurgiu o sa se dezlantuie." In aceasta ultima fraza, Culcer face referire la evaluarea care este programata sa aiba loc in momentul in care va reveni la conducerea departamentului de stiri al SRTv. Pana atunci, evaluarea nu poate avea loc, Rodica Culcer neaflandu-se, legal, in timpul activitatilor de serviciu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.