Medicul Razvan Tranca a fost trimis in judecata, iar sotia sa, Mariana, va fi cercetata separat pentru ca ar fi incercat influentarea unor martori sa dea declaratii mincinoase.
Judecatorii vor trebui acum sa decida daca medicul Tranca a violat-o pe Andreea Mocanu, dupa care a impins-o de la etajul 6. Infractiunile de care este acuzat medicul - viol si tentativa de omor calificat - sunt insa mult prea grave fata de modul in care a fost intocmit rechizitoriul prin care procurorul Eusebiu serbanoiu a dispus trimiterea in judecata.

Desi, anchetatorul "demonstreaza" un viol, nu sunt elucidate conditiile exacte in care Andreea Mocanu a ajuns in apartamentul medicului si mai ales ce au facut acestia de cand s-au intalnit la Piata Obor (ora 16.00) si pana s-a consumat presupusul viol (ora 20.25 - 20.30). Se precizeaza destul de nuantat ce au mancat si baut medicul Razvan Tranca si Andreea, fara ca macar sa se precizeze ce fel de relatie aveau cei doi.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.