Fostul secretar de stat Sorin Crivat a murit miercuri seara in Penitenciarul de maxima Siguranta Codlea, unde se afla in arest preventiv, fiind acuzat de trafic de influenta

Decesul s-a produs in urma unei insuficiente cardio-respiratorii, dupa ce Sorin Crivat a jucat fotbal in curtea penitenciarului. in urma necropsiei efectuate ieri, anchetatorii au stabilit ca moartea a fost non-violenta. in schimb, familia lui Crivat a anuntat ca va contesta acest verdict la institutul "Mina Minovici" din Bucuresti, deoarece considera ca moartea acestuia, cu doar o zi inainte de posibila sa eliberare din penitenciar, este suspecta.

Ieri ar fi trebuit sa se judece la Curtea de Apel Brasov si cererea de judecare in stare de libertate pe care Sorin Crivat o formulase.

Sorin Crivat, fostul sef al structurii de securitate de la Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie din cadrul Ministerului Economiei si Comertului, se afla in arest preventiv din 23 decembrie 2006, fiind acuzat de procurorii DNA ca ar fi primit de la omul de afaceri brasovean Florin Daniel Guran suma de 108.000 RON, in schimbul ajutorului pe care i l-ar fi promis pentru a-i inlesni afaceri cu produse petroliere. Sorin Crivat a afirmat insa ca banii reprezentau returnarea unui imprumut pe care el i-l acordase partenerului de afaceri al lui Guran, pentru ca acesta sa poata incepe afacerea. Gabi Popescu


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.