Presedintele CNA, Ralu Filip, primeste in jur de 300 de scrisori si reclamatii pe luna si trebuie sa le dea tuturor ascultare si sa le raspunda cu promptitudine si antet.

Privitorii se pling Consiliului ca prezentatoarele de stiri
le arata prea mult piept.

Pe linga sesizarile pertinente trimise pe adresa CNA de romanii deranjati de calitatea proasta a programelor tv, violenta stirilor, trivialitatea limbajului, imaginilor sau de informatiile trunchiate, am descoperit prin arhiva Consiliului o multime de cereri bizare si amuzante in egala masura, care nu tin de competenta institutiei. Cititi o sinteza a celor din urma.

Spaga de la pornografi

Ingrijorat ca CNA "ii amaraste zilele" lui Dan Diaconescu, sufocindu-l cu sanctiuni periodice, un fan OTV sare in apararea postului, amendat recent pentru emisiunea de farse in care erau povestite explicit scene de sex. Telespectatorul considera programul cu pricina inofensiv, in comparatie cu filmele pentru adulti, difuzate de Spice Platinum, care nu este niciodata avertizat. Observatiile sale se rezuma intr-o intrebare: "O fi vorba de o suma enorma platita CNA-ului de Spice Platinum sau e vorba numai de distrugerea posturilor private pentru ca lumea nu se uita la TVR 1 si TVR 2?".

Din tabara adversa, persoanele care se opresc intimplator din zapat la OTV se declara indignate de ce le vad ochii, pun mina pe tastatura si ii cer lui Ralu Filip, presedintele CNA, sa aplice masuri mai dure. Printre acestea se numara si personalitati, cea mai recenta cerere fiind semnata de Romanita Iovan, care printre altele vrea ca Dan Diaconescu sa fie obligat sa-si achite amenzile.