TVR pregateste o revenire a fotbalului pe sticla, printr-un parteneriat, barter cum ii spun profesionistii din media, cu Antena 1. Desi nu incalca niciun fel de lege, in forma in care este cel mai probabil sa functioneze, exista intrebarea daca nu cumva e ceva in neregula din punct de vedere al regimului concurential.

Pierderea drepturilor de televizare a meciurilor din Liga I a fost dureroasa pentru TVR, dar iata ca Departamentul Sport se redreseaza. Printr-o infratire inter-trusturi. Televiziunea publica se imprieteneste cu Antena 1 si "Gazeta Sporturilor", mai exact Ovidiu Ioanitoaia cu Vlad Enachescu, cei doi urmand sa prezinte impreuna emisiunea Repriza a 3-a, in fiecare duminica pe intervalul orar in care se afla inainte Minutul ’91.

Cine ce da?

Antena 1, ca posesor de drepturi de difuzare a unor meciuri din Liga I, va oferi TVR, pentru folosinta in emisiune, imagini de la oricare meci care ar urma sa fie comentate in noua emisiune. in acelasi timp, "Gazeta Sporturilor" va publica machete de promovare a emisiunii.