Intr-o scrisoare deschisa, transmisa ieri mai multor jurnalisti, Giurgiu face referire la o intmplare petrecuta in 2004, cnd oameni din TVR i-au cerut sa dea mita 30.000 de euro pentru un documentar propus de el postului public. Cu toate ca presedintele director-general al SRTv considera ca se doreste ca lucrurile sa fie lasate asa cum sunt in institutia pe care o conduce, spune ca nu se va da batut.

Presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune (SRTv), Tudor Giurgiu, a afirmat, intr-o scrisoare deschisa, transmisa ieri mai multor ziaristi, ca nu a vrut sa isi cumpere linistea unui mandat sigur de patru ani.

Tudor Giurgiu a mai spus ca unii prieteni i-au zis ca, daca va prelua postul de presedinte-director general la SRTv, se va duce intr-un "cuib de viespi si de interese", unde nu va putea face nimic care sa dureze. Totusi, dupa un an si opt luni in functie, Giurgiu este mandru de ce a reusit sa faca si crede ca rezultatele se vad pe post fara alte comentarii.

Presedintele-director general al SRTv a recunoscut in scrisoare ca a vrut sa faca prea multe deodata, neasigurandu-se ca e inconjurat de oameni de-ai sai care sa verifice ce si cat semneaza, cum si cat cheltuie institutia: «Am subestimat forta ascunsa si dorinta de razbunare a celor dati la o parte sau «afara», «deranjati» de faptul ca m-am «prins» cum functioneaza sistemul. Deranjati ca nu m-am «imprietenit» cu ei, asa cum isi doreau." El nu a precizat in scrisoare cine sunt persoanele la care se refera.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.