Mircea Basescu a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca nu este prieten cu omul de afaceri Bogdan Buzaianu. Fratele sefului statului a sustinut ca l-a cunoscut intamplator in decembrie 2006 pe fondatorul Energy Holding, in clubul bucurestean Bamboo.
Acolo s-ar fi realizat si fotografiile prezentate de presedintele Grupului de Investigatii Politice (GIP), Mugur Ciuvica, publicate de media romaneasca.

BULEVARDUL BAMBOO. Afirmatia de ieri vine in contradictie totala cu declaratiile consemnate saptamana trecuta de cotidianul Romania libera, atunci cand directorul Plusfood sustinea ca a avut o singura intalnire, la putina vreme dupa semnarea contractului cu Energy Holding (datat 23 august 2005), si aceea cu un caracter tehnic, cu Bogdan Buzaianu. Tot ieri, intr-un interviu acordat Evenimentului Zilei, Mircea Basescu pomenea si de un alt posibil loc unde sa fi fost realizate fotografiile: "Cred ca suntem la «Bulevard» in Constanta, anul trecut. Eram cu familia si prietenii si m-am trezit cu el la masa. O fi fost si el pe-acolo, la alta masa, mi-a dat binete, a stat putin si si-a vazut de masa lui. Asta nu inseamna ca suntem "prieteni de pahar".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.