Liderul PNL Gorj sustine ca vorbea despre cotizatiile neonorate de unii membri de partid

Procurorii anticoruptie s-au autosesizat in legatura cu posibilitatea savarsirii de catre liderul suspendat al filialei PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a unor infractiuni asimilate infractiunilor de coruptie.

Decizia DNA a venit dupa ce Realitatea TV a prezentat o inregistrare audio in care Morega cerea reprezentantilor unor institutii de stat bani pentru campania electorala ce urma sa fie desfasurata pentru alegerile europarlamentare de formatiunea politica pe care acesta o reprezinta. in replica, Morega a spus ca era vorba despre cotizatii neonorate la timp. Vestea ca DNA s-a autosesizat in acest caz a fost "bine-venita" pentru Morega, care sustine ca el insusi a sunat la Serviciul Teritorial Anticoruptie Targu Jiu pentru a solicita o ancheta in acest caz, dar ca nu i-a raspuns nimeni la telefon.

Liderul suspendat al PNL se lasa "spanzurat" daca a gresit

"in aceste conditii, am facut o adresa scrisa la Curtea de Conturi pentru ca gasesc bine-venit orice control care poate clarifica lucrurile cat mai repede. O mai spun o data, daca se va demonstra ca un leu de la o institutie publica a ajuns in conturile partidului, poate sa faca cine ce vrea cu mine, inclusiv sa ma spanzure", a precizat presedintele suspendat al PNL Gorj. Acesta a gasit si un tap ispasitor pentru situatia creata. "A fost o comanda a PD", a spus Morega.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.