Presedintele Consiliului Judetean Botosani, Constantin Contac, a semnat un contract de 20 de miliarde de lei cu firma la care sotia sa era actionar, pentru programul „Laptele si cornul”.
Societatea Comaliment SA, la care Maria Contac, sotia presedintelui Consiliului Judetean (CJ) Botosani, este actionar si membru in Consiliul de Administratie, a semnat un contract de peste 20 de miliarde de lei vechi cu CJ. Firma a cistigat licitatia pentru aprovizionarea scolilor din judet cu produsele din cadrul programului "Cornul si laptele" aferent anului de invatamint 2004-2005. Contractul, care a fost facut public abia acum, a fost semnat din partea CJ chiar de Constantin Contac.

Pentru agentul economic a iscalit pe document doar directorul general. Asta in ciuda faptului ca mai multe acte importante ale societatii, printre care si cele pentru un credit bancar, erau semnate in acea perioada inclusiv de nevasta sefului CJ.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.