Tudor Giurgiu si-a actualizat declaratia de avere cu mai bine de o jumatate de an intarziere. Aceasta a fost publicata ieri pe site-ul SRTv, la mai bine de o saptamana dupa ce Jurnalul National i-a atras atentia cu privire la depasirea termenului legal, de un an de zile, intre cele doua declaratii.
LIPSURI. Din aceasta declaratie de avere aflam ca presedintele-director general al SRTv a castigat aproape 12.000 de euro din regia filmului "Legaturi bolnavicioase" si ca a contractat un credit pe 25 de ani de 188.000 de euro pentru a achizitiona un apartament intr-o zona centrala a Bucurestiului. Cu toate acestea, Tudor Giurgiu nu a pomenit nimic despre contractele de drepturi de autor si a neglijat, evident, sa precizeze castigul doamnei Giurgiu, producator executiv al filmului sau.

De asemenea, pentru a doua oara, Tudor Giurgiu ne furnizeaza informatii incomplete cu privire la un teren pe care l-a achizitionat in 2002. Declaratia de interese este si aceasta la fel de interesanta, pentru ca reconfirma calitatea acestuia de membru al Asociatiei pentru promovarea filmului romanesc - organizatie de care se leaga numele festivalului de succes Transilvania Film, dar si discutabilul parteneriat cu institutia publica pe care o conduce.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.