O succinta verificare a declaratiilor de avere a directorilor CNADNR arata ca majoritatea celor care impart banii publici in compania subordonata Ministerului Transportului au castigat sume de ordinul miliardelor fie din colaborari cu firme care au primit contracte de la CNADNR, fie banii au intrat in bugetul familiar prin intermediul nevestelor sau copiilor, care au fost angajati cu salarii mari in companiile respective.

Conform dezvaluirilor din saptamanalul "Academia Catavencu", mai multi directori "capuseaza" CNADNR, acordand contracte grase unor companii ce le-au angajat rudele pe salarii occidentale. Unul dintre cazurile de notorietate in minister este al directorului adjunct al CNADNR, Ioan Harkel. Norbert, fiul lui Ioan Harkel, a fost angajat la firma Masterdrum Carei, oras din care provine actualul director de la CNADNR.

Ecaterina Munteanu, directoarea executiva, are sotul colaborator la Han Grup SA, o firma turceasca beneficiara a unor contracte de zeci de milioane de euro, pentru refacerea drumurilor din Capitala. Numai in perioada 2005-2006, Han Grup SA a primit, printre altele, 20 milioane de euro pentru refacerea sistemului de semaforizare in Capitala.