Ministrul de Interne a cerut ieri Corpului de Control excluderea colegilor care au cumparat case de la MAI.
Ministrul Vasile Blaga a avut ieri prima reactie la afacerile cu locuinte de serviciu ale celor din sistemul de aparare nationala si din Interne: "Daca sint in Corpul de Control oameni care si-au luat case in felul acesta, acestia nu vor participa in comisie. Alta institutie in Romania nu exista la dispozitia mea decit Corpul de Control. Prima conditie pe care am sa o pun si acum merg sa intreb este daca cineva dintre cei care controleaza si-a luat casa. Acela nu va fi numit in echipa care face controlul". Ministrul a mai promis ca, daca va gasi pe cineva in aceasta situatie, o sa-l scoata din Comisia de control si a adaugat ca va extinde verificarile "la nivelul tuturor situatiilor de acest gen din tara, nu doar la cele sesizate de «Cotidianul»".

Citeva ore mai tirziu, Biroul de presa a confirmat ca verificarile Corpului de Control vor fi extinse "de la situatiile punctual evidentiate de presa la toate cazurile privind cumpararea locuintelor de serviciu". Iar apoi concluziile vor fi facute publice.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.