Liberalii din sectorul 5 le cer alesilor locali sa restituie cei aproape 40.000 de euro cheltuiti din bugetul local pentru misiunea economica in Miami (SUA)

Consilierii lui Vanghelie ar putea fi nevoiti sa restituie fiecare cate 3.249 de euro, platiti de Consiliul Local al Sectorului 5, pentru deplasarea in misiunea economica din Florida.

Liberalii din sectorul 5 fac aceasta solicitare pe motiv ca delegatia a fost "nejustificata", catalogand-o chiar o incercare a primarului Marian Vanghelie de a cumpara voturile consilierilor prin "turism pe bani publici". Daca cererea le va fi aprobata reclamantilor de catre Consiliul Local, cei 13 plimbareti vor fi nevoiti sa foloseasca banii pentru igienizarea zonei Zabrauti. "Daca nu justifica prin documente si proiecte deplasarea, legea ii obliga sa dea banii inpoi", sustine consilierul PNL, Alina Gorghiu.

Cu cine sa tin, cu partidul sau cu primarul?

Viceprimarul PNL, Marcel Florentin Bera, considera justificata plecarea la Miami, dar este de acord si cu comunicatul Biroului Politic al PNL, care sustine contrariul. "In mare sustin acest comunicat, chiar daca acolo (in SUA - n.r.) nu s-a facut o plimbare, dar nici nu s-a muncit zi de zi", precizeaza Bera, care, ca membru al Executivului, a plecat la Miami prin dispozitie de primar.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.