Aflata la primul ei turneu WTA din cariera de senioare, Raluca Olaru (18 ani) a reusit o calificare extraordinara in penultimul act, faza in care ea ar putea sa o intalneasca pe celebra Venus Williams

Raluca Olaru s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Memphis, competitie dotata cu premii in valoare de 175.000 de dolari. Ea a beneficiat de abandonul sportivei australiene Samantha Stosur, la scorul de 5-1 in primul set in favoarea romancei.

In semifinale, Ramona are sansa meciului vietii. Ea o va intilni pe invingatoarea dintre Venus Williams si Laura Granville, meci ce se va juca in noaptea de joi spre vineri.

Pentru prezenta in semifinale, romanca are asigurata suma de 7.105 de dolari, plus 65 de puncte WTA.

Nascuta pe 3 martie 1989, Raluca Olaru este la prima prezenta intr-un turneu WTA, ea concurind pina acum la junioare, respectiv turnee challenger, nivel la care are un bilant de 75 de victorii si 26 de infringeri. Ea ocupa pozitia 254 in ierarhia WTA.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.