Dupa ce au lansat un apel de sustinere pentru Basescu, intelectualii s-au hotarit sa o sustina si pe Monica Macovei. De aceasta data in strada.
Sase organizatii ale societatii civile vor organiza marti, 27 februarie, un miting in Piata Universitatii pentru sustinerea luptei anticoruptie si in special a ministrului Justitiei, Monica Macovei (foto). Dintre organizatori fac parte Grupul pentru Dialog Social, Societatea Academica din Romania, APADOR-CH, Grupul Offensive, Academia de Advocacy si Freedom House.

Apelul care va fi lansat va purta numele "Chemare la miting", iar manifestarea de strada va fi intitulata "Martisor Anticoruptie". "Te intereseaza sa traiesti demn intr-o tara normala? Te intereseaza lupta impotriva coruptiei? Te intereseaza ca Monica Macovei sa lucreze in continuare pentru tine? Vino in Piata Universitatii marti, 27 februarie, intre orele 16.00 si 18.00, pe treptele Teatrului National. Ne intereseaza pe toti. Ia-ti si tu martisorul anticoruptie de la http://contracoruptie.ong.ro", se arata in chemarea la miting.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.