Nicolae Ulieru, fostul purtator de cuvant al SRI, a afirmat, aseara, la Realitatea TV, ca in timpul mineriadei din iunie 1990 a discutat in curtea Politiei Capitalei cu o persoana in civil care s-a recomandat adjunctul generalului Corneliu Diamandescu, fost sef al IGP, si care dirija actiunile minerilor.
Ulieru a povestit ca, in dimineata zilei de 14 iunie 1990, in timp ce se ducea spre birou, a vazut mai multi mineri cum bateau un tanar. I-a intrebat pe mineri unde il duc pe tanar, iar acestia i-au spus ca la politie. Fostul purtator de cuvant al SRI a plecat cu grupul respectiv de mineri pana in curtea interioara a Politiei Capitalei unde a observat ca minerii erau dirijati de o persoana in civil. Unul din mineri i-a comunicat celui care parea ca le este sef ca Ulieru face agitatie. Atunci, Nicolae Ulieru s-a dus catre cel care ii dirija pe mineri si i-a spus ca este purtatorul de cuvant al SRI si ca vrea sa stie ce se intampla acolo.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.