Monica Macovei se muta in "Paradisul Verde" de la Corbeanca, dupa cum ne-a confirmat omul de afaceri Cristian Tantareanu, proprietarul complexului rezidential de la Corbeanca. Insa nu este nicidecum vorba de o vila, cum anuntase "politic" Lavinia Sandru, ci doar de un lot de casa, nici acesta achitat integral.

Terenul pe care urmeaza sa isi construiasca o locuinta actualul ministru al justitiei are 600 de metri patrati. Deocamdata, Monica Macovei a platit un acont de 20.000 de euro din pretul total al terenului - 70.000. Restul costurilor depinde de cat de mare va fi casa - cert este ca Monica Macovei se va imprumuta la banca.

Domnule Tantareanu, a aparut in presa informatia ca ministrul justitiei ar fi, de curand, clienta Dvs. despre ce este vorba? A cumparat doamna Macovei o vila?

Este vorba de vanzarea unui teren. Am incheiat cu doamna Macovei un contract, de fapt o promisiune de vanzare.

Cand s-a perfectat tranzactia?

Discutia am inceput-o anul trecut, prin septembrie. Doamna ministru are o prietena care sta aici in Corbeanca. A venit de cateva ori in vizita si i-a placut zona, cartierul. M-a intrebat daca am un teren, i-am gasit unul - 600 de metri patrati la pretul de 70.000 de euro. Pentru ea a fost o afacere, acum nu i l-as fi dat la acelasi pret. Piata este in crestere, acum terenul ar fi costat cu 20 la suta mai mult.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.