Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu a decis sa-l actioneze in judecata pe liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, in urma acuzatiilor aduse de senator la adresa sa. Acuzatiile au fost prezentate public cu ocazia discursului pe care C.V. Tudor l-a sustinut in Parlament, la dezbaterea motiunii simple impotriva ministrului justitiei.
In discursul sau, Corneliu Vadim Tudor a intrebat-o retoric pe Monica Macovei "de ce nu sunt arestati mafiotii din sfera de atractie a Palatului Cotroceni, ca Stefan Radulescu si Virgil Carstea, care, de asemenea, cotizeaza din greu fie la Mircea Basescu, fratele asa-zisului prezident, fie direct la Traian Basescu". In replica, Mircea Basescu sustine ca in ultimele luni presa din ograda PRM duce o campanie sustinuta impotriva lui, in baza unor zvonuri. Potrivit lui Vadim Tudor, Mircea Basescu ar derula prin "practici mafiote", "afaceri ilegale", fiind posesorul unei fabrici de tigarete in localitatea Agigea si beneficiind de facilitatile fiscale avute de firmele din Zona Libera. Acestea sunt motivele pentru care avocatul fratelui presedintelui a declarat ca a inceput deja sa formuleze actele de acuzare impotriva lui Corneliu Vadim Tudor.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.