CNA va demara o ancheta in cazul publicitatii mascate Becali - PRO TV - Marriott doar daca va intra in posesia angajamentului scris dintre cele trei parti. CNA nu poate insa solicita acest act.
Attila Gasparik, vicepresedinte al Consiliului National al Audiovizualului (CNA), ne-a declarat ieri ca CNA nu poate demara o ancheta in cazul intelegerii dintre Becali, PRO TV si Marriott, deoarece nu are dovezi concrete. "O dovada concreta inseamna actul incheiat intre cele trei parti, in care sa se spuna clar ca Gigi Becali renunta la banii pe care trebuia sa-i primeasca de la PRO TV in schimbul promovarii sale la jurnalele de stiri. Noi nu putem cere acest contract, deoarece nu avem jurisdictie asupra contractelor incheiate de organele de presa", ne-a explicat Gasparik.

Intrebat de ce nu se autosesiseaza in urma declaratiei facute de Gigi Becali la B1 TV miercurea trecuta, care a fost confirmata de Fathi Taher, Gasparik ne-a raspuns: "Pai, duminica seara, la Realitatea TV, Gigi Becali nu a mai recunoscut ce a declarat miercuri. A negat totul".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.