Angajatii Rompetrol se pling ca din cauza interceptarilor SRI nu mai aveau curaj sa vorbeasca la telefon.

In procesul intentat impotriva SRI, Dinu Patriciu si Rompetrol au adus la termenul de ieri martori din interiorul companiei care au vorbit despre psihoza creata in firma dupa ce s-a aflat ca telefoanele au fost ascultate. Patriciu si compania au dat in judecata SRI sub motiv ca interceptarile convorbirilor lor telefonice au fost ilegale si au provocat pierderi financiare evaluate la 1.325.000 de lei de fiecare dintre parti.

Martorii lui Patriciu sustin ca aparitia in presa a unor transcrieri ale convorbirilor i-au determinat pe angajatii companiei "sa nu mai vorbeasca la telefon despre problemele uzuale de serviciu", dupa cum a declarat ieri in instanta directorul retelei de benzinarii a Rompetrol, Dan Rosu.

"Agenda foarte incarcata"

Acesta a mai declarat ca agenda lui Dinu Patriciu era incarcata nejustificat, in luna februarie 2006, de solicitarile partenerilor de afaceri, carora le era teama sa mai vorbeasca la telefon cu omul de afaceri. "Intilnirile cu acesta erau tot mai dificile, intrucit in permanenta era un numar foarte mare de persoane care doreau sa se intilneasca cu el", a spus Rosu, la vremea respectiva director de comunicare in cadrul aceleiasi societati.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.